Endelig ny mobil

Jeg har til nå hatt en Iphone 6s plus, og har vært veldig fornøyd med mobilen.

I fjor begynte batteriet å tulle, batteriet forsvant uten at jeg brukte mobilen, jeg snakket med Apple kundeservise, og ble enige om å sende inn mobilen til reperasjon sånn at de kunne se på den. Jeg fikk tilsendt eske og en lapp som jeg skulle klistre på. Jeg fikk beskjed underveis at de hadde mottatt telefonen, og noen dager senere en ny beskjed om at de hadde sendt telefonen tilbake til meg. Kundeservicen jeg fikk underveis var jeg veldig fornøyd med.

Jeg trodde bare de skulle bytte batteriet, men når jeg åpnet esken hadde jeg fått helt ny mobil. Nå har jeg hatt den nye siden i fjor, jeg har beskyttet og passet godt på den, det er heller ingen bruksmerker på den.

For noen dager siden sluttet mobilen min å virke, jeg restartet den, jeg tok ut sim kortet, og jeg ladet den, men den ville ikke på. Det gikk ikke ann å skru den av heller, den lå bare å lyste å skrudde seg av og på av seg selv. Jeg fikk jo denne tilsendt ny i fjor, så jeg aner ikke hva det kan være, den skal jo ikke bare slutte å virke sånn plutselig.

Det er jo krise å være uten mobil, men jeg fikk låne en Iphone 5 i mellomtiden. Det var bare uvant å gå fra en stor skjerm til en liten, men du venner deg fort til det. Jeg merket fort at den ikke fungerte like bra, batteriet forsvant fort, den hang seg og var veldig treg, men det var bedre en ingenting.

Jeg trengte en ny mobil, og bestilte fra Apple sin nettside, som jeg har gjort flere ganger.

Det tok bare 4 dager fra jeg bestilte til jeg fikk den levert på døren, en dag mindre en det jeg fikk mail om.Det ble en Iphone 11, kjøper du den uten abonnement koster den 8490. Å kjøpe ny mobil er jo ikke billig, så nå håper jeg bare at denne kan holde en stund.Foreløpig er jeg veldig fornøyd, det første jeg legger merke til er kameraet, det et krystallklart og er virkelig bra, lyden er så klart også mye bedre. Batteriet er også forbedret, jeg kan jo gå to dager uten å lade mobilen, og det må jo være bra.

Jeg merker stor forskjell på denne og Iphone 6s plus, selv om den andre også var bra.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg