Jeg har testet Âme pure

Âme pure er et hudpleiemerke som har flere ulike produkter, inkludert dermarollere. Jeg blir alltid nysgjerrig på ting når jeg leser gode anmeldelser og når tilbakemeldingene er bra. Jeg hadde lest at det skulle være en bra behandling, og det hørtes jo enkelt ut når du kunne gjøre det hjemme på ditt eget bad. Så da måtte jeg jo nesten teste det ut selv for å finne ut om det virket.

Nå er jo dette en liten stund siden, men jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hvordan behandlingen var, hvilke produkter jeg brukte og hvordan ansiktet så ut etter en runde med rulling.

Settet jeg kjøpte inneholdt en dermaruller, et serum og en rensespray. Rensesprayen skal brukes på ansiktet før du ruller og på dermarulleren før og etter bruk. I tillegg kjøpte jeg også en krem. Selve behandlingen går ut på å rulle i fire ulike retninger over hele ansiktet, vertikalt og horisontalt, fire til fem ganger i hver retning. Etter rulling er det viktig å smøre ansiktet med serumet som følger med, dette er det eneste du skal bruke etter behandlingen. Kremen skal ikke brukes før det har gått 10 timer etter behandlingen å skal brukes de dagene du ikke ruller. 2-4 dager med rulling i en uke, og en uke fri. Sånn fortsetter du i 2 måneder som er behandlingstiden.

Selve rullingen syntes jeg ikke var vondt, men du kjenner så klart nålene. Jeg brukte ingen form for bedøvelse. Det jeg syntes var ubehagelig var etter rullingen. Du blir så klart litt rød og får en solbrenthetsfølelse, du kjenner godt at det svir, men det er bedre dagen etter selv om det fortsatt sitter litt i.Jeg var spent på om det ville fungere, men jeg må si jeg er fornøyd og resultatet har blitt bedre en det var. Jeg fikk en mykere hud, og huden kjennes glattere ut. Behandlingen kan blant annet hjelpe på problemhud, vist du har arr, pigmentflekker og linjer.

Så ja det fungerer, vist du gjør det riktig. Da tenker jeg på hvor mange dager du skal bruke den og samtidig ha den pausen du skal ha. Du skal ikke rulle 2 dager etter hverandre. Også er det viktig å smøre ansiktet med serumet som er beregnet etter rulling.Nålene på en dermaroller ser sånn ut, jeg brukte 0.5mm, som er anbefalt for ansiktet.

En face roller lager en kontrollert “skade” med mikroskopiske hull i huden. Dette gjør at huden reparerer seg selv, og fører til at kollagen og elastin blir produsert, som gir en glattere og mykere hud.Kremen var silkemyk i konsistens som gjorde at den også ble myk på huden.Etter en runde med rulling så ansiktet ut som dette.Ansiktet var både rødt og stivt, huden føltes varm, samtidig som det også begynte å klø, men dette er normalt med tanke på at det er nåler som lager mange små hull i huden.Jeg valgte dette settet siden det skulle være litt bedre en de andre, serumet inneholdt flere ingredienser en de vanlige, i tillegg til at kremen også skulle virke bedre.

Settet inneholdt 3 produkter http://www.amepure.no/collections/face-dermaroller/products/wrinkle-eraser-basic

Og her er kremen jeg brukte https://www.amepure.no/collections/face-moisturising-cream/products/wrinkle-eraser-cream

âme pure®-produkter er klinisk testet og har bevist sin effektivitet i over 60 studier.

 

Magical treatment mask

Noen ganger virker ting for godt til å være sant, som med denne hårkuren fra Purc. Det har vært flere reklamer for akkurat denne, og tilbakemeldingene har vært begge deler, men mye bra.

Du vet jo ikke før du har prøvd, og jeg hadde mine tvil. 

Jeg har testet ut Purc sin Magical treatment, og må si at jeg er overrasket, for den var virkelig bra. Men jeg merket lite når jeg tok i hårkuren, det var når jeg skyllet den ut at jeg merket hvor silkeglatt håret ble. Jeg vet at jo lenger du sitter jo bedre er det for håret, selv om det står 5 sekunder eller 10 minutter. Jeg satt med hårkuren i 1 time å 20 minutter ca, å pakket håret inn i en plasthette. En plasthette gjør at produktet trekker enda bedre inn.

Håret mitt trenger mye fuktighet, og etter å ha brukt denne merker jeg at håret har fått den fuktigheten det trenger. Det var enkelt å børste håret, og det var fortsatt mykt når det tørket. Det fins mange gode hårkurer, jeg har jo prøvd ut litt forskjellig i løpet av årene, så jeg vet jo at noen er bedre en andre, jeg er bare overrasket hvor bra denne var. 

Jeg bruker hårkur en gang i uken, som er anbefalt. Det har jeg gjort i flere år nå, så jeg vet at å gi håret den ekstra pleien virker. Husk forresten at shampoo åpner skjellene, en hårkur pleier og en balsam lukker skjellagene. En balsam skal brukes sist, etter hårkur.Dette er jo en hårkur for alle, og jeg kan virkelig anbefale den. På disse bildene ser du hvor glansfullt håret ser ut. Men som med alt annet vil den kanskje virke bedre på noen hårtyper, men det finner du ikke ut før du har prøvd. Jeg er I alle fall veldig fornøyd.Hårmasken heter, PURC Magical Treatment Mask 5 Seconds. Repairs Damage Restore Soft Hair

Hårmasken kan blant annet kjøpes fra Ebay, men den selges også på andre nettsider.

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F283585247115

Dette fikk jeg til jul

Jeg fikk flere ting jeg hadde ønsket meg, og enda mer en det også.

Noe av det jeg fikk var brødrister, svarte Hummel badesko, eller slippers som det også heter. Vannglass, klær, et sett med håndklær og vaskekluter i nydelige farger, manualer, stort strekklaken, digital vekt, to fine sølv trær og to nisse figurer som jeg kan ha til pynt.

Julemiddagen bestod av både pinnekjøtt og ribbe, og til dessert hjemmelaget riskrem og jorbærsaus. Jeg var også en av de som fikk mandelen, og premien var 5 marsipanpølser.

2 juledag hadde vi kalkun og til dessert hjemmelaget sjokolademousse. Julebingo ble det også, jeg fikk blant annet sokker, og jeg elsker sokker, i tillegg fikk jeg også to par med myke sokker, det ene paret fikk jeg av hun ene søsteren min, siden hun hadde flere par hjemme. Jeg fikk også 2 små grånisser som jeg kan ha til pynt, drikkeflaske og en stor rødnisse. 

Jeg har hatt en veldig fin jul, vi har alle vært samlet og det har vært utrolig koselig.

Jeg vet at julen har vært vanskelig å tung for noen, men jeg håper likevel at dere har klart å kost dere, og at dere har klart å kjent på litt av julegleden som har vært.Nyttår ble feiret med min søster, hennes mann, to tantebarn, et vennepar og barnet deres. Vi hadde kalkun, og panna cotta og is til dessert. Maten var utrolig god, desserten var også veldig god. Tusen takk for en kjempe fin kveld 🙂

Hunden min Bonny var hos foreldrene mine, jeg merket jeg var litt bekymret og nervøs med tanke på rakettene. Men det hadde gått overraskende, han hadde vært rolig og bare slappet av. Han hadde ikke bjeffet eller vært noe særlig redd.

Bonny hadde fått to ganger med Sileo geleen, som kunne gis hver 2 time, den har jeg også hatt de siste årene. Sist nyttår var han mer redd, han var mer stresset og bjeffet også en god del.

Men etter kastreringen har Bonny blitt veldig rolig, så det kan nok være derfor også, i tillegg har jeg også hatt på calm sounds på youtube som er rakett lyder for hunder og katter, det har nok også hjulpet en del. Han var rolig når vi kom hjem også, men bjeffet litt rett før klokka slo 00.00. Ellers har han bare slappet av og sovet. Tusen takk for at dere kunne ha Bonny ❤️

Godt nyttår 💫