God jul alle sammen

Jul for meg betyr familie, at alle samles og bare er sammen.

På julaften må jeg alltid ha med meg 3 nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen, noe julestemning har jeg ikke hatt, men med disse julefilmene får jeg litt av den gode julestemningen, og så klart hjelper det med lukten fra middagen også.

I år blir julaften hos foreldrene mine, mine 3 søsken, mennene til mine to søstre, 6 tanteunger og foreldrene til han ene som er sammen med min søster. Det blir ribbe og pinnekjøtt, og riskrem til dessert.

Når pakkene er delt ut på kvelden pleier vi å la ungene få pakke opp først, sånn at de har noe å leke med, det er ikke like enkelt når det er 6 unger, det er mye som skal pakkes opp, så da pleier vi voksne å vente sånn at det ikke skal bli helt kaos.

2 juledag har vi julebingo, som er en tradisjon vi har hatt i flere år. Det pleier å være en del pakker siden vi er så mange, noen blir kjøpt spesielt til barna, de er jo ikke like glad i pynteting som oss voksne. Det går fort et par timer, også har vi en pause eller to underveis. Å kunne være sammen å ha julebingo er utrolig koselig.
God jul alle sammen ✨🌲

Endelig ny mobil

Jeg har til nå hatt en Iphone 6s plus, og har vært veldig fornøyd med mobilen.

I fjor begynte batteriet å tulle, batteriet forsvant uten at jeg brukte mobilen, jeg snakket med Apple kundeservise, og ble enige om å sende inn mobilen til reperasjon sånn at de kunne se på den. Jeg fikk tilsendt eske og en lapp som jeg skulle klistre på. Jeg fikk beskjed underveis at de hadde mottatt telefonen, og noen dager senere en ny beskjed om at de hadde sendt telefonen tilbake til meg. Kundeservicen jeg fikk underveis var jeg veldig fornøyd med.

Jeg trodde bare de skulle bytte batteriet, men når jeg åpnet esken hadde jeg fått helt ny mobil. Nå har jeg hatt den nye siden i fjor, jeg har beskyttet og passet godt på den, det er heller ingen bruksmerker på den.

For noen dager siden sluttet mobilen min å virke, jeg restartet den, jeg tok ut sim kortet, og jeg ladet den, men den ville ikke på. Det gikk ikke ann å skru den av heller, den lå bare å lyste å skrudde seg av og på av seg selv. Jeg fikk jo denne tilsendt ny i fjor, så jeg aner ikke hva det kan være, den skal jo ikke bare slutte å virke sånn plutselig.

Det er jo krise å være uten mobil, men jeg fikk låne en Iphone 5 i mellomtiden. Det var bare uvant å gå fra en stor skjerm til en liten, men du venner deg fort til det. Jeg merket fort at den ikke fungerte like bra, batteriet forsvant fort, den hang seg og var veldig treg, men det var bedre en ingenting.

Jeg trengte en ny mobil, og bestilte fra Apple sin nettside, som jeg har gjort flere ganger.

Det tok bare 4 dager fra jeg bestilte til jeg fikk den levert på døren, en dag mindre en det jeg fikk mail om.Det ble en Iphone 11, kjøper du den uten abonnement koster den 8490. Å kjøpe ny mobil er jo ikke billig, så nå håper jeg bare at denne kan holde en stund.Foreløpig er jeg veldig fornøyd, det første jeg legger merke til er kameraet, det et krystallklart og er virkelig bra, lyden er så klart også mye bedre. Batteriet er også forbedret, jeg kan jo gå to dager uten å lade mobilen, og det må jo være bra.

Jeg merker stor forskjell på denne og Iphone 6s plus, selv om den andre også var bra.

2 dager med bytur

For 14 dager siden ble Bonny, hunden min kastrert, dagene etter har han egentlig vært veldig rolig. Han har jo ikke vært helt i form, men etter 5 dager begynte han å bli bedre, å nå er han helt god igjen. Det eneste var at etter 5 dager hadde han fått nok av kragen, det var umulig å få den på, jeg skjønner jo godt at han var lei av den. Det var 2 dager for tidlig, men det gikk likevel greit. Stingene kunne jeg ta selv, en uke etter, men det var vanskelig å få gjort det også, så jeg måtte til dyrlegen for å ta de. Han hadde bare to sting, vi var 4 stykk som måtte hjelpe til for å få tatt de. Plasteret satt på en uke, som er bra, jeg prøvde å passe på så godt jeg kunne. Stingene ble tatt på Tirsdag, så nå er også det gjort, alt så helt fint ut. Nå når det har gått 2 uker, merker jeg at han er mer rolig en det han var før, han er mindre stresset og mer avslappet. Det kan likevel ta 2-4 uker før jeg vil merke full effekt.Det ble en bytur på Onsdagen også, for etter å ha tatt microblading og pmu skyggelegging har det blitt noe feil på det ene brynet. Etter første påfyll ble de ikke like, det ene har blitt laget feil og ikke likt det andre. Så jeg valgte å ta bort noe for å få de mer like. Bildene er ikke de beste, men dere ser likevel hvordan det ble etter behandlingen.Selve behandlingen tok ikke lang tid, men jeg ble rød å fikk et blodig sår. Behandlingen er fjerning av pmu. Hun brukte en metode som lignet på den gangen hun la microshading på meg, som er skygge. Microshading kan legges manuelt og med maskin, jeg har prøvd begge deler, men foretrekker nok maskin.

For å fjerne litt av brynet stakk hun flere ganger over området. Jeg fikk ikke noe bedøvelse, men det gikk fint uten. Det kan jo variere fra person til person, som alt annet, noen kjenner mer en andre.Jeg har jo ikke gjort denne behandlingen før så jeg vet jo ikke hvordan det kommer til å bli, om det holder med 2-3 behandlinger eller om jeg må ha flere for å få det bort må jeg nesten bare se. Jeg vet heller ikke om jeg må ta vekk enda mer av brynet eller fjerne hele for å få de så like som mulig, men det er en mulighet for det.

Noen ganger kan det skje, øyenbryn skal ikke være tvillinger, men søstre. For øyenbryn er som regel aldri helt like. Men, det er likevel viktig at det ser greit ut, spesielt når det er helt fremme. Du må nesten være nøye når det kommer til bryn, de sitter midt i ansiktet og er alltid i fokus. Så jeg synes det er kjedelig og frustrerende at det ble sånn. Du blir jo litt oppgitt og lei deg. Nå skal jeg jo tilbake i løpet av neste år for å ta påfylling av begge bryn, jeg håper bare jeg får fikset dette først.