Enda en gang!!!

Dette var jo ikke helt planen, men ikke så mye å få gjort med det. Det kan være irriterende og veldig slitsomt, det er jo aldri noe som passer.

For andre gang er jeg i gang med en aldri så liten forkjølelse. Jeg har nok blitt smittet av en mine tanteunger. Foreløpig er jeg oppegående og ikke sengeliggende, det er jo så klart positivt det. Litt tett i pappen, litt i nesa og noe hosting og harking, men ellers går det greit.

Min snille mamma var å kjøpte noen halslinser til meg, Nidar Doc lindrer en sår hals, de hjelper også for hoste og en kløende hals. De har en god smak samtidig som de er passe sterke. Jeg har prøvd ut så utrolig mange varianter av halslinser, men disse er en av favorittene.

Formen har ikke vært helt på topp, så jeg ringte å fikk time hos legen i dag. Jeg tenkte at det kunne være greit å sjekke, vist det skulle være bronkitt eller lungebetennelse. Han lyttet, men kunne ikke høre noe og crp var under 5, som er veldig bra. Han målte også oksygenmetningen på meg, som også så bra ut. Jeg håpte jeg skulle få penicillin siden det hjelper så fort, men det ble ikke det i dag. Men jeg fikk hvertfall resept på Cosylan.

Jeg var på apoteket å hentet Cosylanen og samtidig litt av noe av det andre jeg bruker. Det ble en dyr handel, 949 kroner for tablettene og Cosylanen, i tillegg kostet det 259 hos legen, men men, sånn er det.

Tusen takk til min snille bror som orket å kjøre meg.

Vist det skulle bli litt mindre blogging så vet dere hvertfall hvorfor.

Ønsker dere ei fin helg 🙂

#forkjølet #hoste #forandregang #halspastiller #dochalslinser #hostesaft #cosylan #medisiner

Jeg føler meg heldig!!!

//reklame//

Jeg må si jeg er fornøyd over å ha fått en så fin gave, det var ikke bare en ting, men faktisk tre ting som lå i pakken jeg fikk.

Det jeg fikk var en kjempe fin crossoverveske, den er i en nydelig beige farge, i en perfekt størrelse. Toalettvesken er bare så kul å fancy, den er passe stor i størrelsen og har plass til det meste. I tillegg fikk jeg også et utrolig stilig armbånd.

Jeg føler meg heldig, dette var en utrolig fin velkomstgave fra Det Nye

Crossoverveske fra Lycke

Lulu's toalettmappe

Nora Norway armbånd

#lycke #crossoverveske #lulus #toalettveske #nora #armbånd #mote #fashion

Det ble en koselig og fin feiring!!! <3

Dagen på torsdag begynte rolig, før jeg fikk nyvasket hus. Så utrolig godt det lukter etter at huset er vasket

Da klokken nærmet seg 16.00 fikk jeg besøk av hele familien, mine foreldre, broren min, mine søstre med deres menn og alle mine søte tanteunger. Det ble fullt hus kan man si. Min snille mamma hadde bakt kake til meg, som ble gulerotkake. Jeg fikk velge hvilken kake jeg ville ha og kaken var virkelig god. Gunn Hege, den ene av mine søstre hadde bakt sjokoladekake, denne smakte også utrolig godt. I tillegg til kaker hadde vi også is og brus. Jeg hadde så klart kaffen min med melk i siden jeg ikke er noe glad i brus.

Dagen min var i går, men vi feiret bursdagen min dagen før siden det passet best for alle å komme da, men jeg fikk feiret den litt i går også.

Mitt tante hjerte smelter litt ekstra når de kommer og gir meg en klem og sier Glad i deg <3 Det å høre disse ordene fra mine tanteunger er noe som gjør meg utrolig glad. Jeg er både stolt og veldig glad i de alle sammen

Tusen takk for en fin bursdagsfeiring, og for gavene og kakene jeg fikk. Det ble en fin dag, og jeg storkoste meg. Glad i dere <3

Denne nydelige blomsten fikk jeg av Stina når hun og Torstein var på besøk, i tillegg fikk jeg også et kort som det lå penger i. Tusen takk for gaven 🙂

Jeg vil også si tusen takk for alle de fine gratulasjonene jeg fikk på dagen min i går, jeg setter veldig stor pris på det 🙂

#kaker #gulerotkake #sjokoladekake #bursdag #bursdagsfeiring #familie #gaver #heldig #fornøyd #glad #takknemlig

Jeg begynte å drikke kaffe som 2 åring!!!

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i kaffe, de aller fleste drikker kaffe og ofte er det kaffen på morgenen som er best. Jeg som er en kaffeelsker syns kaffen er god på kvelden også.

Som 2 åring, fikk jeg alltid kaffe med melk eller fløte i. Jeg var også flink til å drikke opp halve kaffekopper som stod igjen etter andre. De var ofte kalde de som stod igjen, noe som ikke var så nøye for meg.

Jeg kan huske når jeg var en del år yngre og var på sykehuset, dette var på barneavdelingen. De fleste som jobbet der likte ikke helt at jeg drakk kaffe når jeg var så ung. Jeg fikk ofte kommentarer på at det ikke var bra, noe jeg aldri hørte etter på. Mine foreldre fant alltid kaffe til meg med melk i.

På det gamle sykehuset i Oslo ( Oslo Revmatismesykehuset) hadde mamma funnet en kaffekopp til meg, og jeg var på vei til å drikke, da kom det en pleier bort å skulle ta koppen i fra meg. Jeg ble rasende og kastet hele kopppen med kaffen bortover gangen. De fikk hvertfall noe å tørke opp. Jeg fikk ny kaffekopp av mamma etter det. Mine foreldre var heller ikke enig i det de mente, de hadde alltid funnet kaffe til meg. Ingen på sykehuset kunne bestemme at jeg ikke kunne drikke kaffe. Mine foreldre snakket med de som jobbet der og forklarte at de hadde gitt meg lov.

Takk for alle kaffekoppene dere fant til meg når jeg trengte det.

Jeg leste nettopp at så mye som 8 kopper med kaffe til dagen skal være bra, i kaffe er det antioksidanter som da er veldig bra. Personlig fungerer hodet mitt bedre med kaffe en uten. Du tenker bedre og du fungerer bedre. I tillegg er også kaffe bra for helsen. Jeg tror ikke det er så lurt å drikke flere liter til dagen, men kaffe er ikke skadelig og har heller aldri vært det.

Kaffen jeg drikker er ingen andre en Ali sin, jeg skal være ærlig å si at jeg er kresen når det kommer til kaffen. Men er det tomt for Ali på butikken så kan jeg drikke andre typer, og er jeg på besøk så drikker jeg kaffen jeg får. Men jeg kjenner jo forskjell på smakene og der er det Ali sin som er best.

Jeg drikker ikke brus og heller ikke saft. Melk har jeg i kaffen men ellers går det i vann.

Filterkaffe og pulverkaffe inneholder ikke kaffefettet cafestol.

Disse to typene skal være de beste.

Ha en fin kveld 🙂

#alikaffe #kaffe #antioksidanter #sunt

Det ble visst en aldri så liten shoppingrunde!!!

Det ble visst en ny runde med shopping, denne gangen ble det litt av hvert kan man si.

Noe jeg har lært meg er å søke opp produktet jeg skal ha og gjøre litt research før jeg velger å kjøpe meg produktet. Jeg leser ofte gjennom kommentarene på tingene jeg skal ha, noen ganger kan det også være stjerner på produktet.

Nye ting er alltid gøy, som sminke, klær, sko, hårprodukter, ting til huset eller ting til hunden. Jeg liker å kjøpe ting for så å prøve de ut. Noen ganger ender jeg også opp med å kjøpe samme produkt i ulike farger. Jeg liker også å skrive om det jeg kjøper å gi min tilbakemelding på hva jeg likte med produktet. Da får dere også tips om det er noe dere selv ønsker å kjøpe.

Og her er det jeg har handlet, som ble litt av hvert.

Freddy Wr Up jeans XXS til 1249 kroner. Denne er kjøpt fra Bubbleroom og er en favoritt. Buksen passet perfekt, selfølgelig litt for lang selv om det ikke var mye. Min snille Mamma klippet og sydde buksen sånn at den skulle passe.

Mintgrønn hettejakke til 199 kroner fra Hennes og Mauritz. Størrelse 146

http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0631842001.html

3 topper i størrelse 146/152 fra Hennes og Mauritz, 150 kroner for alle 3

Svart http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0500133005.html

Hvit http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0500133008.html

Mørkeblå http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0500133022.html

Skinny fit jeans i størrelse 140 fra Hennes og Mauritz, til 99 kroner

http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0552370006.html

5 pakker ankel sokker 80 kr fra Hennes og Mauritz 34/36

http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0647965001.html

5 pakker sokker 99 kroner fra Hennes og Mauritz 34/36

http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0487050027.html

Trikotshorts fra Hennes og Mauritz størrelse 140 til 80 kroner

http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0487800032.html

To Bh er i mesh, en rosa og en blå fra Hennes og Mauritz 398 for begge

Blå http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0481245003.html

Gammelrosa http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0481245011.html

Lilla og Hvit bikini fra Hennes og Mauritz 199 kroner, bikinitruse 99 kroner som det er salg på nå.

Bikini

http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0647023001.html

Bikinitruse http://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0647032001.html

Svart hårklemme fra Hennes og Mauritz 40 kr

Blå Levis tights størrelse 140 til 229 fra Zalando

https://m.zalando.no/levi-s-leha-leggings-bla-le223a01c-952.html

Fleecejakke fra Skogstadsport, størrelse 10 år. Den koster 599 kroner.

https://www.skogstadsport.no/barn-7-14-ar/overdeler/janne

Jakke fra Skogstadsport størrelse 10 år. Denne kjøpte jeg på salg til 400. Den er også på salg nå til 500, og koster til vanlig 999.

https://www.skogstadsport.no/barn-7-14-ar/jakke/lesja-37696

Ref ultimate repair treatment hårkur fra Blivakker. 750 ml. Denne kostet 699, det var 60% på denne så jeg betalte 279. Denne er midlertidig utsolgt, men de har samme bare i mindre flaske.

Ref ultimate repair 200 ml https://www.blivakker.no/product/3089043/ref-ultimate-repair-treatment-masque-200-ml

Wella Sp luxe oil Reconstructive Elixir 100ml. Denne håroljen er kjøpt på Blivakker. Koster nå 148 kroner

https://www.blivakker.no/product/3045227?gclid=EAIaIQobChMIgdvJ2t2A3QIVyasYCh31dw0CEAQYASABEgLTcPD_BwE

Ritual foaming shower, som er dusj skum. Kjøpt fra Kicks til 95 kroner

https://www.kicks.no/rituals/hudpleie/kroppspleie/dusjkrem/sakura-foaming-shower-gel

Målebånd fra Wish

https://www.wish.com/product/love-shaped-portable-retractable-body-measuring-ruler-sewing-cloth-tailor-tape-hope-5ad7f4e8c47918324fdc3465

Hundebånd fra Wish, størrelse S.

Puppy Dog Cat Leash Nylon Automatic Extendable Leash 3 M/10 FT MER.

https://www.wish.com/product/pet-retractable-puppy-dog-cat-leash-nylon-automatic-extendable-leash-3-m10-ft-mer-5763bff3ad6daf641c04b305

Hårklemme med diamanter fra Wish til 24 kr

https://www.wish.com/product/elegant-crystal-stripe-love-heart-hair-accessories-acrylic-big-hair-clip-claw-for-women-fashion-hair-jewelry-5818760396f2cc752d877156

Blå blomstrete hodetelefoner fra Ebay. WeSC Maraca Hawaii Dark Black Sapphire On-Ear Foldable Headphones w/Mic NIB 458 kroner

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F272654909510

Hårklemme fra Ebay til 33 kr. Kan brukes til ulike frisyrer.

Magic Elastic Hair Comb Hairstyle Design Accessories Strong Hairpins New Beads

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F202372839020

Mobil lommebok i gull fra Wish.

https://www.wish.com/product/wrist-strap-flip-folio-kickstand-feature-pu-leather-wallet-case-with-idcredit-card-pockets-for-apple-iphone-5s-se-6-6s-6plus-6splus-7-7plus-8-8plus-x-samsung-galaxy-s7-s7edge-s8-s8plus-note8-a52017-5a69a96659835105bfc05eb8

Dette er favorittparfymene mine, den nyeste av disse er Dkny Be Delicious. Denne kjøpte jeg på CDON til 279 pluss 49 i frakt. Den koster nå 452.

https://cdon.no/skjonnhet-helse/dkny-be-delicious-eau-de-parfum-30ml-spray-p41797381

Ha en fin kveld 🙂

Denne må jo bare være genial!!

Jeg er nok ikke den eneste som syns at det er vanskelig når du skal prøve å gjøre det selv, for jeg får det ikke til.

En sånn som dette burde alle hatt hjemme, den er bare helt genial og i tillegg er den også enkel å bruke.

Om du har vonde håndledd, albuer, skuldre ellet fingrer, så er denne veldig god å ha. Denne kan blant annet kjøpes på Wish og Ebay, men kan også kjøpes fra Norge. Jeg kjøpte min fra Ebay til 65 kroner.

Smørekosten har et lokk, dette tar du av å legger i fuktighetskrem, solkrem eller såpe. Etter å ha lagt i det du skal bruke er det bare å begynne å rulle der du skal smøre/vaske deg. De aller fleste kommer ikke til over ryggen når den skal vaskes eller smøres. En smørekost vil gjøre det enklere for deg når du ikke får det til selv. For å få bort kremen eller såpen, er det bare å ta av lokket å skylle bort resten å deretter tørke av.

Long Handle Body Cream Lotion Applicator Back Massager Scrubber SPA Bath Tool

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F252878692613